Het is mogelijk om bij Studio Lagom een geboortebord of feestbord te huren! Al is het niet echt een 'bord' maar eerder een geboorteframe met doek, of geboortebanner ;)

Geboortebord
Dit kan met een 'standaard' ontwerp voor een jongen of meisje met de naam, maar ook een op maat gemaakt ontwerp op basis van het geboortekaartje! Of jullie nu de kersverse ouders zijn, of juist de vrienden of familie van de kersverse ouders, iedereen kan het bord huren!

Feestbord
Ook is het leuk om het in te zetten voor speciale gelegenheden en feestjes, zoals een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, geslaagd , welkom thuis, etc. Een leuke manier om het feestvarken/de feestvarkens extra in de spotlight te zetten.
   
Hoe werkt het?
Je geeft op voorhand aan voor hoeveel weken je het frame wilt huren, maar in overleg is deze periode natuurlijk ook te verlengen. 
De kosten zijn als volgt:
Huur frame: € 7,50 per week
Doek: € 60,- (incl ontwerp)

Benodigdheden:
Indien het geboortekaartje niet door mij is ontworpen, ontvang ik graag het ontwerp van het geboortekaartje in hoge resolutie, losse elementjes van jullie geboortekaartje of indien jullie een foto van jullie nieuwe aanwist er op willen dan ontvang ik deze graag in hoge resolutie. 

Het frame (incl. elastieken) en het doek kun je bij mij ophalen en dient na de afgesproken periode ook weer ingeleverd te worden bij mij in Bladel.
In overleg is voor een meerprijs het geboorteframe met reeds gespannen doek ook aan huis te leveren, in de regio De Kempen. 
Let op: productietijd van het doek is ongeveer 5 werkdagen, met een spoedtarief is deze eventueel sneller te leveren (afhankelijk van de leverancier). 
Gemiddeld wordt een frame voor ongeveer 6 tot 8 weken gehuurd. 

Huren van het frame is op eigen risico, voor het frame geldt een borg van € 100,-.
Indien het frame beschadigd raakt of gestolen wordt dan vervalt de borg van € 100,-. 
Het doek mogen jullie uiteraard houden, leuk voor bijvoorbeeld op de kinderkamer of in de tuin!? Ik kan hier eventueel een frame voor laten maken als jullie daar interesse in hebben!

Wil je graag meer informatie over het huren van het geboorteframe moet geboortedoek?
Stuur dan eventjes een mailtje naar info@studio-lagom.nl of bel 06-53799642.