Ik ontwerp unieke geboortekaartjes op maat, want baby’s komen er in alle soorten en maten, ze zijn uniek! Dus daar hoort ook een one-of-a-kind geboortekaartje bij! Heb jij een zogeheten bun-in-the-oven en ben je op zoek naar een leuk en uniek geboortekaartje? Dan ben je bij Studio Lagom aan het juiste adres! Of je nu een standaard formaat of papiersoort wilt, of juist iets unieks, zoals een mooie afwerking met goudfolie, een kaartje op kalkpapier of een kaartje met een eigen vorm, er is zoveel mogelijk en ik denk graag met jullie mee!

Fotografie van jullie pasgeboren baby is natuurlijk ook een optie, leuk voor op het geboortekaartje of als herinnering voor later!

Mijn advies is om ergens tussen de 20 weken en 25 weken van de zwangerschap een afspraak in te plannen zodat we in alle rust en zonder naderende baby-deadline het kaartje kunnen samenstellen. Hieronder leg ik even de werkwijze van het geboortekaartjes proces uit. 

Werkwijze
In een eerste oriënterend gesprek nemen we jullie wensen door en laat ik enkele mogelijkheden zien. Jullie wensen zal ik vervolgens vertalen in een uniek ontwerp, speciaal voor jullie kleintje ontworpen. Nadat ik jullie feedback op het opzetje heb verwerkt zal ik een proefdruk aanvragen en komt deze proefdruk samen met de enveloppen naar jullie toe. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog doorgevoerd worden en daarna staat het kaartje klaar, te wachten op de geboorte van jullie kindje!
Indien jullie foto’s op het geboortekaartje willen, kom ik over het algemeen de dag na de geboorte (afhankelijk van de situatie en in overleg met jullie) langs om de foto’s te maken. Jullie krijgen vervolgens nog een digitale versie en na goedkeuring  van die versie wordt het ontwerp  aangeleverd  bij de drukker en zal ik deze zsm bij jullie afleveren!

Kosten
De exacte kosten zijn afhankelijk van jullie wensen, zoals de vorm van het kaartje, de papiersoort, de afwerken (ronde hoeken, foliedruk zoals goud- of koperfolie), aantallen, etc.
N.a.v. een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen doorspreken en de mogelijkheden hebben bekeken zal ik een offerte op maat maken voor jullie. 

Interesse? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat we de mogelijkheden en wensen kunnen doorspreken!
Neem contact op via info@studio-lagom.nl of bel naar 06-53799642.