Zoeken jullie een trouwkaart die echt bij jullie past? Dan ben je bij Studio Lagom aan het juiste adres! In een vrijblijvend gesprek nemen we samen jullie wensen door waarna ik aan de slag ga met een eerste opzetje. In gezamenlijk overleg komen we dan tot het eindresultaat welke volledig naar jullie wens zal zijn!

Een fotoshoot voor jullie trouwkaartje, of een complete huisstijl voor jullie grote dag (borden, placemats, etc.) behoren allemaal tot de opties. 

Werkwijze
In een eerste oriënterend gesprek nemen we jullie wensen door en laat ik enkele mogelijkheden zien. Jullie wensen zal ik vervolgens vertalen in een uniek ontwerp, speciaal voor jullie grote dag ontworpen. Nadat ik jullie feedback op het opzetje heb verwerkt zal ik een proefdruk aanvragen en komt deze proefdruk naar jullie toe. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog doorgevoerd worden en waarna alles in definitieve druk gaat. 

Kosten
De exacte kosten zijn afhankelijk van jullie wensen, zoals de vorm van het kaartje, de papiersoort, de afwerken (ronde hoeken, foliedruk zoals goud- of koperfolie), aantallen, etc.
N.a.v. een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen doorspreken en de mogelijkheden hebben bekeken zal ik een offerte op maat maken voor jullie. 

Interesse? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat we de mogelijkheden en wensen kunnen doorspreken!
Neem contact op via info@studio-lagom.nl of bel naar 06-53799642.

Reacties van klanten:

Judith heeft onze trouwkaart ontworpen, we hebben hele leuke reacties gehad, zelf zijn wij zeer tevreden over de service en kwaliteit!” – Sander Daniëls uit Hapert

Judith heeft zowel onze trouwkaart als het geboortekaartje van Iris ontworpen. We hadden bij beide niet echt een idee hoe het kaartje er uit moest komen te zien toch lukte het Judith om in een korte tijd een uniek kaartje te maken wat helemaal aan onze wensen voldeed. We waren erg blij met het eindresultaat. Voor het geboortekaartje heeft Judith ook de foto’s gemaakt van Iris. Ze is flexibel en goed in ontwerpen maar ook fotograferen. We hebben op ons geboortekaartje heel veel positieve reacties gehad. Zeker een aanrader!” – Karlijn Geurts-Pingen uit Eindhoven

Judith luistert goed naar de wensen van haar klanten, vanuit die wensen maakt ze een mooi ontwerp. Met een tussengesprek geeft Judith jou als klant ook de gelegenheid om zelf met ideeen te komen dat is erg prettig! Zoek je een leuke kaart of flyer, neem dan contact op met Judith!” – Dorinda Vernie-Heesters uit Bladel