Leuk, je eigen onderneming, maar waar in godsnaam te beginnen?
Sta jij op het punt om te starten met je eigen onderneming en zie jij door de bomen het bos niet meer?  Er komt heel wat bij kijken, maar waar ga je beginnen? Een bedrijfsnaam, een logo, visitekaartjes, een website, promotie, om over social media nog maar te zwijgen.
Ik stap graag aan boord van jouw mooie reis naar je eigen onderneming. Zie mij als de 'Marketing mama' van je bedrijf, ik loods je graag door de bevalling van het neerzetten van een bedrijf heen en ontzorg je daarna waar nodig. 

Graag duik ik samen met jou in jouw verhaal, jouw missie met jouw bedrijf en de ideale klant die jij zou willen aanspreken. Een logo waar jij echt van gaat stralen, teksten waar niet alleen jij van aan gaat, een website om trots op te zijn, ik help je er graag mee.

De externe marketingafdeling die jij nooit had
Of ben jij al ondernemer maar merk je dat je toch op marketing vlak wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken?
Studio Lagom is als de externe marketingafdeling die je nooit had.
Waarom kostbare tijd besteden aan iets wat je niet ligt, terwijl jij jouw tijd en kennis beter op andere vlakken in kunt zetten?

Mag ik aan boord stappen van jouw avontuur?
Met een gezonde dosis humor en een no-nonsense mindset (Gaan die 2 hand in hand? Jazeker!) liften we jouw bedrijf naar een hoger level. Op de juiste plek en met de juiste uitstraling, niet teveel en niet te weinig maar precies goed, oftewel: Lagom!

Een greep uit mijn klantenbestand:

Klanten aan het woord

Ik kan de meeste gelikte tekst hierboven plaatsen, maar hieronder laat ik graag een paar van mijn klanten voor mij spreken ;)
"Ik kan bij haar altijd terecht voor vragen of advies"

Toen ik begon met mijn bedrijf BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding zocht ik een partij die bij voorkeur zowel mijn website als mijn logo en visitekaartjes kon ontwerpen en maken.

Ik heb gekozen voor Studio Lagom (toen nog Judith van Limpt Design). Niet alleen vanwege de brede dienstverlening die Judith biedt, maar zeker ook omdat zij een heel aangenaam persoon is om mee te werken. Ze luistert naar je wensen en behoeften, denkt met je mee en komt met originele en creatieve ideeën.

Daarnaast is ze flexibel en neemt ze de tijd voor je; ik kan bij haar altijd terecht voor vragen of advies. In de samenwerking weet ze een fijne sfeer te creëren door haar sympathieke karakter, openheid en humor.

Kortom een prettige, professionele en vakbekwame gesprekspartner die ik iedereen kan aanbevelen! Zeker ook gezien de vele positieve reacties die ik heb gekregen over de kwaliteit en ‘look and feel’ van mijn website.

Angela - BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding

"Judith blijft verrassen met haar frisse blik!"

Of je nou marketingadvies nodig hebt, een social media campagne, fotografie of een sprankelend grafisch ontwerp: Judith verstaat haar vak.

Ze is flexibel, servicegericht en creatief. Ik heb haar diverse keren 'ingeschakeld' en Judith blijft verrassen met haar frisse blik!

Sanne - Sanne'Stylo

"Ze denkt altijd met je mee"

Judith is een superlieve vakvrouw die prachtige foto's maakt. Ik ben iedere keer weer verbaasd over hoe mooi ze mijn ware ik en de energie die ik bedoel kan vastleggen. Daarnaast super creatief in ontwerpen en denkt ze altijd met je mee. Dat in combinatie met flexibiliteit en bescheidenheid maakt haar geweldig als mens en professional om mee te werken.

Fenna - Praktijk Tala