Hej!

Even voorstellen! Ik ben Judith van Limpt, enthousiaste ondernemer en eigenaresse van Studio Lagom (voorheen Judith van Limpt Design). Geboren en getogen in het prachtige dorp Bladel, in de Kempen in Noord Brabant en samenwonend met mijn partner Jeroen en onze twee kinderen:  Fedde (’13) en Feline (’18).

In mijn vrije tijd kun je me o.a. in de prachtige bossen van mijn omgeving vinden, meters maken met vriendinnen of juist 'wanderen' door de mooiste stukjes bos (die ik dan altijd wel probeer vast te leggen met mijn telefoon). Ook heb ik een grote liefde voor reizen, samen met mijn vriend zijn we de hele wereld over gereisd maar de laatste tijd zijn we vooral Europa aan het ontdekken, van Griekenland naar Denemarken en van Kroatië naar Zweden. Dit laatste land heeft toch wel echt mijn hart gestolen, zoals je verderop zult lezen.  

Wat eens begon als een uit de hand gelopen hobby is nu uitgegroeid tot een volledig bedrijf waar ik mijn hele ziel en zaligheid in leg! Ik heb help ondernemers bij het vinden van hun authentieke boodschap en deze vertaal ik door in een logo, teksten, een website, drukwerk, social media, etc.
Ik hou ervan om mijn werk intuïtief aan te vliegen, dan gedij ik het beste en dan komen de leukste ideeën.

Er was eens…

Er was eens een meisje in het jaar 2008, die het leuk vond om buiten de lijntjes te kunnen kleuren. Naast haar fulltime marketingbaan begon ze leuke opdrachten aan te nemen, van het ontwerp van een verhuiskaartje, naar een geboortekaartje, naar een website.
Allemaal onder het mom van: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.
In 2014 kwam daar het moment waarin ze helemaal voor zichzelf begon. Spannend, maar wel al met een leuke klantenkring welke zich bleef uitbreiden. Destijds vulde ik mijn werkdagen met het ontwerpen van geboortekaartjes, trouwkaartjes, websites, fotografie en het ondersteunen van bedrijven op het gebied van marketing.

Sinds een paar jaar heeft de focus zich volledig verlegd naar het ondersteunen van ondernemers in de breedste zin van het woord. Nieuw in de wereld van ondernemen? Er komt veel op je af, waar ga je beginnen? Ik loop graag een stukje met jou mee, net zolang jij nodig hebt. Ik help je graag met het lanceren van jouw bedrijf of om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Lagom!
Toen ik in 2008 mijn eigen onderneming startte koos ik voor naam die toen voor de hand lag: Judith van Limpt Design. Allesbehalve een originele bedrijfsnaam maar wel heel erg praktisch als startende onderneming, in een dorp zoals Bladel.
Maar in 2020, met de komst van de nieuwe studioruimte was het tijd voor een naamsverandering en een nieuw logo.

Bij de eerste logoschetsen in 2008 kwam er een element naar voren die het destijds niet gered heeft maar eigenlijk wel altijd is blijven hangen: de paardenbloem. Iets in mij riep dat deze in mijn nieuwe logo wel hoorde. Dus ik heb mijn intuïtie gevolgd en ben daar dan ook mee aan de slag gegaan.

De paardenbloem staat symbool voor het uitkomen van dromen/ de vervulling van wensen. En dat is dan ook mijn doel voor mijn klanten, of het nu gaat om een geboortekaartje, een fotoshoot, een logo, website, marketingcampagne, etc.!

Daarnaast staat de paardenbloem voor gematigdheid, niet te veel en niet te weinig, gewoon precies goed. En laat daarover nou toch iets terugkomen in mijn nieuwe bedrijfsnaam… Studio Lagom! Lagom is een mooie Zweedse term voor ‘Niet teveel, niet te weinig, maar precies goed”, iets waar ik me helemaal in kan vinden als het om mijn werk gaat. Ik hoef niet van de hoogste toren te blazen, dat past ook helemaal niet bij mij. Ik sta hier precies goed op mijn plek.
Met een grote voorliefde voor Zweden leek me Lagom dus de perfecte naam!

Nu heb ik mij voorgesteld, wie ben jij? En belangrijker: wat kan ik voor jou betekenen?
Babbelen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we onder het genot van een lekker theetje (of koffie) jouw wensen en de verschillende mogelijkheden doorspreken!